Donează 3,5%

După cum știi, fiecare salariat sau pensionar plătește lunar impozit pentru sumele pe care le primește. Conform legii, la sfârșitul anului poți alege tu cum vrei să fie cheltuită o parte din impozitul tău, redirecționând cei 3,5% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit (organizație non-guvernamentală) care servește o cauză dragă ție.

Dacă nu te-ai decis către cine să redirecționezi cei 3,5% noi îți sugerăm să alegi Asociația „Nil Dorobanțu”.

Cum să redirecționezi 3,5% din impozit către Asociația „Nil Dorobanțu”?

Descarcă și tipărește Formularul 230. În fișierul atașat mai jos datele noastre sunt deja completate, tu trebuie doar să înscrii la punctul I (Date de identificare a contribuabilului) cu majuscule, datele tale personale. Apoi să semnezi şi să completezi data. Suma nu e obligatoriu să fie completată, întrucât organul fiscal va calcula şi va vira suma admisă, conform legii.

Apoi depune acest formular sau trimite-l prin poștă la organul fiscal de care aparții (Administrația Finanțelor Publice) până pe 25 mai 2023 (data înregistrării sau a poștei) într-un singur exemplar. Dacă ți se pare greu, îl putem depune noi pentru tine. Fie ni-l trimiți scanat pe adresa nildorobantu@yahoo.com, fie ne putem întâlni direct cu tine să îl preluăm. În acest sens, pentru mai multe detalii te rugăm contactează-ne la numerele de telefon: 0745.960.076 sau 0748.684.322.

Formular 230